top of page

Kristin Nordeng

 
Tusen takk til deg Berit og til dere alle, som hver og en gjorde turen så fin :-) Dette var en storartet opplevelse som går inn i minneboka og aldri vil bli glemt. Dette var virkelig ei fantastisk uke."

Britt Hansen


" Denne turen var bare så utrolig vakker på alle måter. Vi var sju damer som satte oss i to landrovere, og satte kursen fra Marrakech til Marokkos Sahara. Våre erfarne guider og sjåfører fra Voyage Désert Maroc gjorde turen så behagelig selvom bilturer kan bli lange. Pauser med foto, og lunsj underveis - pluss besøk i potteri gjør at turen blir morsom og interessant. Med den fine gjengen som var på tur så var det mye latter og morsomme historier, men også dype samtaler. Jeg savner dere alle! 
Davvi Yoga og Berit Nystad var vår anker for turen som skapte magiske øyeblikk i Saharas golde landskap… noe som enda sitter i min hjerterot. 
Jeg vil gjerne takke dere alle som gjorde denne turen helt fantastisk, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake på ny tur."

Elfrid Boine

 
En fantastisk yogareise i vakre Marokko sammen med fine mennesker. Magisk å ha yoga både ved soloppgang og solnedgang.
Dette er en yogatur som har satt seg i minnet og hjertet. Fin reiseleder, yogainstruktør, sjåfører og guide gjorde reisen trygg.
bottom of page